Top Zdraví A Wellness Vymoženosti Avokáda

Často popsáno jako aligátor hruška, zdraví výhody avokáda spolu s jeho vysoké výživa mělo aby to součásti týdenní dietní plán. Avokádo je prostředí-přátelský ovoce, které roste exotické a semi-tropické míst globe sestávající z Střední amerika, Jižní Amerika, Kalifornie a na Floridě. Avokádo je ovoce menopauza, implikovat jsou týká zrání, zatímco na strom, ale dozrávají only spadající do zem. avokádo recepty skutečně už pěstuje zhruba jedenáct století a více než 450 varianty ovoce existují dnes.

Vitamin-Bohaté Ovoce
-středně velké avokádo obsahuje o 300 živin nabitý kalorií. Ovoce má velkorysé množství vitamíny K, D, C, E a B, také obrovské výběru jak primární a stopových prvků. Vitamin B je nutné zdravý nervy a správné metabolické funkce. Vitamin D je potřebné vhodné kostní rozvoj a zdravý zuby. Vitaminy C a E jsou efektivní anti-oxidanty a jsou důležité silné imunitní systém. Vitamin K je nutné správné krevní sraženina a kostní zdraví. Vitamíny D a K navíc je spolupracovat inzerovat zdravý joint chrupavky a zvýšit lidské tělo s výrobní osteoklastů, buněk, které forma nové kosti jako dítě roste.

jak se jí avokádo
Avokádo také zahrnovat vysoká množství lutein, živiny, které je důležité zdravá a vyvážená vidění. kromě toho, ovoce je nabitý s oběma nerozpustné a rozpustné vlákniny a charitativní množství omega 3 mastných kyselin, které nejsou zásadní pro mysli a srdce wellness.



Klíčové Minerály-ovoce i obsahuje nemalou paleta základní minerály včetně hořčík, vápník, draslík a měď, všechny, které hrají klíčové povinnost v lidské výživa. Draslík je důležitou živiny pro srdce a svalové tkáně zdraví a wellness a pomocníci vhodné fungování lidského nervový systém. kromě toho, draslík aids balance jednotlivec s tekutiny a elektrolytů. Výzkumy také navrhnout, že dietní plán, vysokým obsahem draslíku může boj hypertenze-vysoký vysoký krevní tlak. Jeden malý avokádo má doporučeno každý den dávky-RDA-tohoto minerálu.

Vápník a hořčík jsou nezbytné typické kostní růst a zdravý zuby. typickou velikost avokádo obsahuje půl RDA na hořčík a 33 procent doporučené denní dávky vápníku. Avokádo je také bohatá v mědi, což je stopový prvek je požadované v rozvoj červených krvinek, hemoglobin, kolagen a elastin, a je zásadní vhodné rány hojení.

Avokádo a Tuku Obsah
75 procent avokádo kalorií pocházejí z tuku. Je už příčina problém mnoha desítky let a skutečně led mnoho lidí zamítnutí ovoce úplně. Avšak, nyní, že dietitians a odborníci na výživu pochopit rozdíl mezi škodlivé a zdravá a vyvážená tuky, je jasné, že avokádo je opravdu zdravý potravin výběru: Nasycené tuky nalezeno v mnoho rafinovaný a smažené potraviny mohou výrazně zvýšení krevní cholesterol, umístění ho nebo ji nebezpečí kardiovaskulárního onemocnění srdce nebo mrtvice. Nicméně, mononenasycené tuky-druh se nachází v avokáda jsou zdravé srdce a bude zvýšení jednotlivec's krve cholesterolu nebo triglyceridů.

Wellness Přínosy Avokáda
jsou jiných přínosy vztahující se k avokádo, z nichž většina jednotlivce není vědom. Rostlinné pigmenty, i zvané karotenoidy, jsou objevil v četné zeleninu a ovoce, a když se metabolizují, že stát mocný antioxidanty, že posílit lidské imunitní systém a pomoc to boj závažné nemocí jako rakoviny a onemocnění srdce.

Lidské vstřebávání těchto rostlinných pigmentů zvýšení když jeden malý avokádo denně, je součástí jednotlivec s dietní plán. Výzkum skutečně navíc je ověřeno, že i když mnoho ovoce a zelenina sestávat z karotenoidy, že bude není přijata tělo, pokud jsou spotřebované s tuky.

Kostní Zdraví A Wellness Vymoženosti
Spolu s základní živin, jako jsou uvedených vitamíny, avokádo mám významný quantity stopový prvek boru. Bor spolupracuje s vitamíny K, D a A zabránit osteoporóza a úbytku kostní hmoty u starších jednotlivce a podporovat rozvoj zdravá a vyvážená kosti v mládež.